Vi er en specialiseret arkitektvirksomhed med solid viden om og erfaring i at håndtere de komplekse problemstillinger, der er forbundet med omdannelse og renovering af bygninger, herunder bevaringsværdige og fredede ejendomme.

Vi arbejder for professionelle kunder, som erhvervsvirksomheder og organisationer, større danske og internationale ejendomsselskaber, ejendomsudviklere og institutionelle investorer. Vor opgaveportefølje omfatter erhverv, boliger, institutioner og kultur.

I tæt samarbejde med bygherre gennemfører vi alle processer fra de indledende undersøgelser til aflevering af det færdige byggeri. Vi sørger for inddragelse af og kontakt mellem alle relevante interessenter; bygherrer, brugere, myndigheder og rådgivere.

Vi arbejder bl.a. sammen med
ATP Ejendomme
Aberdeen
Den Skandinaviske Designhøjskole
Ecco
EjendomsSelskabet Norden
Emmerys
Esprit
Freja Ejendomme A/S
Halifax
ISS
Lunds Tekniske Universitet
Nordea Ejendomme
PFA Ejendomme
PKA
Rendbæk Consulting
Roskilde Universitet
Øens Murerfirma
Ældre Sagen

Over Byen Arkitekter er medlem af Danske Arkitektvirksomheder og Dansk Industri. Firmaet er endvidere medlem af Green Building Counsil Denmark, og er på Bygningskultur Danmarks liste over virksomheder med grundig viden om og særlige kvalifikationer inden for nænsom istandsættelse af historiske huse.

Partnerne Ida Lindberg, Esben Thorlacius og Christian Lund er medlem af Danske Arkitekters Landsforbund, DAL/AA – MAA.

Over Byen Arkitekter har modtaget bygningspræmieringer for både renoverings- og omdannelsesprojekter og er modtagere af Dreyers Fonds legat til Arkitektvirksomheder.