HALIFAX-restaurant, Skolegade 9, Valby

Indretning og udvikling af restaurant i Spinderiet

År
2014
Bygherre
Halifax
Størrelse
380 m2

I samarbejde med Dead Voltage Design v. Adam Hansel har vi udviklet konceptet for indretningen af restaurant på Skolegade i Valby. Vi har ud over disponeringsidé stået for myndighedsbehandling og godkendelse af de nyindrettede lokaler.

Udfordringen med dette rum var at opløse fornemmelsen af at stå i en betonboks. At skabe en varm atmosfære og et rum til mennesker. Vi har indført en organisk form i midten af rummet. Rundt om denne form ligger de naturlige ganglinjer. Den runde form bliver optaget af møblerne, som er blevet skåret efter kurverne i rummet.

Det har samtidigt været vigtigt at skabe en restaurant, hvor lydniveauet forbliver behageligt, og gør det nemt at have samtale, også når der er helt fyldt. Det er sikret ved brug af akustiske lofter og ved at lave mindre nicher, hvor man som gæst er orienteret mod hinanden.