Herstedvang 10-14, Albertslund

Revitaliserede fællesarealer i flerbrugerhus

År
2018
Bygherre
Aberdeen Asset Management Denmark
Størrelse
900 m2

Flerbrugerhuset på Herstedvang i Albertslund har gennemgået en revitalisering for at kunne skabe mere værdi for eksisterende og fremtidige lejere. Over Byen har hjulpet med at opgradere fællesarealer, herunder kantine, mødelokaler og indgangspartier.

Sammen med Aberdeen Asset Management har Over Byen opgraderet de fælles områder i flerbrugerhuset. Et identitetsboost, der hjælper til at fastholde og tiltrække lejere på den centrale placering i industrikvarteret mellem Albertslund og Glostrup.

Særligt kantinen har gennemgået en forvandling med ny møblering, planter og varmere farver og overflader. Det har resulteret i et varmt og imødekommende rum, der indeholder mindre zoner, som kan indtages og bruges som lounge, et spiseområde og et arbejdsområde.

Wayfinding på stedet er ligeledes opdateret. Et nyt skiltningssystem, designet af Over Byen, skal danne en rød tråd mellem inde og ude i et let forståeligt og enkelt design.

Oprindelig bygning tegnet af PLH Arkitekter.

Fotograf: WeBoost.