Revitalisering af Hvidovre Stationscenter

Nyt navn og tid for Hvidovre Stationscenter

År
2012
Lokation
Hvidovrevej 57, Hvidovre, Danmark
Bygherre
Steen og Strøm A/S
Kategori

Renovering af det oprindelige lidt nedslidte Hvidovre Stationscenter blev udført som en revitalisering af hele komplekset.

Der er etableret nye indgangspartier heriblandt ny hovedindgang, alle glasoverdækninger er udskiftet til nyt glas-alusystem i grønligt tonet energiglas og det centrale torv har fået en ny ekspressiv tagkonstruktion. En del af de åbne korridorer på 2. sal er integreret i centret med nye overdækninger. På begge sider af den nye hovedindgang er der etableret lette facader bestående af solceller. Endelig er centret udvidet med en ny butiksfløj mod forpladsen. Centret er i forbindelse med revitaliseringen omdøbt til Hvidovre C.