Sankt Petri Passage

Hemmeligt åndehul

København er fuld af historiske lommer, der skal både bevares og udvikles. Det kræver kærlighed til bygningskulturarven og forståelse for ejers behov.

Adresse

Sankt Petri Passage, København

Bygherre

Karnov Group m.fl.

Ydelser

Potentialeafsøgning på udvikling af ejendommen / Myndighedsprojekt / Udførelse af istandsættelse for enkelte lejere pågår

Sankt Petri Passage ligger, som en hemmelig smutvej, mellem Nørregade og Larslejsstræde i det indre København. Det omkringliggende nationalromantiske bygningskompleks er i dag udlejet til forskellige erhvervslejemål. Passagen huser i dag både en uddannelsesinstitution og en række forskellige virksomheder, der alle nyder godt af passagens helt særlige karakter.

Over Byen har bidraget med en samlet strategi for udvikling af ejendommene i passagen. Hvordan fremtidssikrer man lejemål? Hvilke muligheder er der i de givne rammer?

Over Byen har været sparringspartner for ejer med henblik på at sikre, at ejer fortsat har attraktive og relevante lejemål i de historiske omgivelser.

For en enkelt ejer har vi desuden stået for indretning af deres lokaler. Som lejer i en fredet eller bevaringsværdig ejendom, er det vigtigt at ramme den rette balancegang mellem at skabe sit eget sted, med egen identitet, og samtidig falde naturligt ind i de bevaringsværdige rammer.