8. mar — 2021

Ida er en del af Berlingske Talent 100

Allerede mens hun gik på Arkitektskolen pegede interessen i den retning, og hun gik med målrettet mine til rektor og foreslog at lave den lidt støvede afdeling for restaurering om til en progressiv afdeling for transformation og kulturarv. Hun blev afdelingens første studerende. Og da hun som 25-årig var færdiguddannet, startede hun sammen med Esben Thorlacius og Christian Lund Over Byen Arkitekter – en af Danmarks første arkitektvirksomheder med ren fokus på omdannelse.

“Omdannelse handler om forandring. Forandring kræver ledelse og kommunikation. Det er blevet mine vigtigste værktøjer som arkitekt”, fortæller Ida.

Vi er meget stolte over, at Ida har fået en plads på listen. Dagligt viser hun indlevelse og iderigdom, hun har forretningssans og næse for hvad, der skaber værdi for arkitektvirksomhedens kunder og bygningens brugere.

Hun skaber mening på ny!

Listen over de 100 største talenter bliver løbende offentliggjort. Det er 17. gang de mest lovende talenter under 36 år i dansk erhvervsliv bliver udvalgt og portrætteret af Berlingske.

Læs artiklen om Ida her