overbyen.dk

Cookies

Når du besøger vores hjemmeside, bruger vi cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på hjemmesiden. Vores hjemmeside bruger også cookies fra tredjeparter, som vi har engageret.
Oplysningerne bidrager til at give dig en mere personlig oplevelse på vores hjemmeside. De bruges ikke til identifikation af dig som bruger, da oplysningerne indsamles i anonymiseret form.
Vi anvender tekniske cookies, som er strengt nødvendige for at sikre tjenester og handlinger, som du udtrykkeligt har anmodet om. Herudover bruger vi statistik-cookies og personaliserede cookies, når du har givet samtykke til det.

Dit aktuelle samtykke til anvendelse af cookies administreres ved at klikke her.

Formål

Når du besøger vores hjemmeside indsamler og behandler vi dit IP-nummer og oplysninger om din færden på hjemmesiden. Formålet med denne behandling er at identificere dig som tilbagevendende besøgende på hjemmesiden, at analysere besøgendes adfærd med henblik på at forbedre vores kommunikation og strukturer på vores hjemmeside.

Retsgrundlag

Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger ved hjælp af “strengt nødvendige cookies” er Over Byen Arkitekters legitime interesse. For alle øvrige cookies udgør dit samtykke retsgrundlaget for behandlingen.

Sådan undgår eller sletter du cookies

Du kan vælge ikke at tillade visse typer cookies og du kan til enhver tid ændre dine tidligere valg. Blokeringen af visse typer cookies kan påvirke din oplevelse af hjemmesiden og de tjenester, vi kan tilbyde. Du kan i din internetbrowser ændre indstillingerne og automatisk eller manuelt at slette cookies.
Hvis du ønsker at fjerne cookies, der allerede findes på dit udstyr, kan du, hvis du benytter en PC og en nyere browser, trykke CTRL + SHIFT + DELETE samtidig.
Du kan også følge denne vejledning: https://minecookies.org/cookiehandtering/

Videregivelse / modtagere af dine personoplysninger

Dine personoplysninger kan blive videregivet til og behandlet af følgende tredjeparter:

Google Analytics
Vimeo
MailChimp

Opbevaringstid

Vi gemmer dine oplysninger i op til to år efter dit seneste besøg på vores websted. For information om tredjeparters opbevaringstider bedes du besøge den pågældende virksomheds websted.

Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger

Vi behandler kun personoplysninger om dig, hvis oplysningerne er relevante for et konkret projekt. Det vil typisk være, hvis du har tilknytning til en af de sager vi behandler som led i vores virksomhed. Oplysningerne vil derfor typisk være fotodokumentation eller generelle kontaktoplysninger i form af navn, mail og telefonnummer.

Videregivelse af personoplysninger

Vi videregiver som udgangspunkt kun dine personoplysninger, hvis det er nødvendigt i forbindelse med et konkret byggeprojekt eller hvor det er relevant at udveksle navn og kontaktinformationer med andre samarbejdspartnere, som f.eks. ingeniører, entreprenører og byggemyndigheder.

Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er relevant for at tilgodese de interesser, som har gjort opbevaringen af oplysningerne nødvendig.

Nyhedsbreve

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev, behandler vi personoplysninger om dig for at kunne administrere dit abonnement. Vi behandler kun oplysninger, du selv har givet os, herunder navn, e-mail og arbejdspladsforhold, for at kunne administrere dit abonnement.

Vi kan videregive eller overlade dine personoplysninger til de IT-leverandører og andre databehandlere, som hjælper os med at udsende og håndtere abonnementet. Vi opbevarer dine oplysninger så længe du er tilmeldt abonnementet. Når du framelder dig, sletter vi dine oplysninger snarest muligt. For at kunne analysere og forbedre vores kommunikation, registrerer vi, hvordan nyhedsbrevet bliver læst og brugt. Konkret betyder det, at vi registrerer, om du åbner nyhedsbrevet, hvilke artikler du klikker på mv.

Særligt for jobansøgere

Når du sender en ansøgning til os, sender du samtidigt en række personoplysninger. Oplysningerne vil blive slettet sammen med ansøgningen efter rekrutteringsprocessen, medmindre du bliver ansat eller giver samtykke til, at vi må gemme din ansøgning i længere tid.

Uopfordrede ansøgninger gemmes i 6 måneder, hvorefter de slettes, hvis du ikke er blevet tilbudt et job. Hvis vi ønsker at gemme din uopfordrede ansøgning i længere tid end 6 måneder, indhenter vi et samtykke fra dig.

Hvis du ansættes hos os, vil dine personoplysninger fra rekrutteringsprocessen blive opbevaret under hele ansættelsen.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@overbyen.dk.
Du kan læse mere om dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/databeskyttelse/hvad-er-dine-rettigheder
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Yderligere spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os på 3393 0730 hvis du har yderligere spørgsmål til vores cookies eller persondatapolitik.