Interaktivt interior design

Stemning og oplevelser implementeret i cutting-edge finansielt hovedkvarter. Over Byen har tilført Saxo Banks hovedkvarter den rette stil og stemning.

Exif_JPEG_PICTURE

Philip Heymans Allé 15

Indretning og design af inventar

Adresse

Philip Heymans Allé 15, Hellerup

Bygherre

Saxo Bank

Areal

2.800 m²

Færdiggjort

2012

Efter at Saxo Bank i 2008 var flyttet ind i deres nybyggede domicil på Philip Heymans Alle 15 i Hellerup, fik vi til opgave at hjælpe med at omdanne de lidt ferske arealer til nogle stemningsmættede og oplevelsesrige områder.

I stueetagen indrettede vi receptionen, gæstelounge, en række mødefaciliteter og kantine. En del af mødelokalerne blev indrettet som en række mindre rum placeret på begge sider af en interaktivt, belyst, krum korridor og andre blev indrettet i nær tilknytning til kantinen. Til alle funktioner udviklede og tegnede vi møbler, inventar og udstillingsdisplays til bankens mange kunstværker.

På 2. sal udformede vi et storrumskontor med 40 arbejdspladser som et bibliotek. Også her udviklede og tegnede vi møbler og inventar.

Kronen på værket blev et massivt kubisk 2,5 m betonskilt med bankens navn udført i massive messing bogstaver. Skiltet markerer husets hovedindgang.

Saxo Ext
Exif_JPEG_PICTURE
Exif_JPEG_PICTURE
cover
Exif_JPEG_PICTURE