23. maj — 2024

Vi søger en erfaren bygningskonstruktør

Vi søger en erfaren og fagligt stærk bygningskonstruktør med over seks års anciennitet til at indgå i vores team af arkitekter og bygningskonstruktører, der arbejder inden for eksisterende, fredede og nye ejendomme.

Du har projekteringserfaring inden for eksisterende ejendomme, også gerne med nybyg. Du har en god byggeteknisk viden og kan fastholde de arkitektoniske visioner gennem projekteringen med bygbare løsninger. Håndværksmæssig baggrund er en fordel og gennemgang på byggeplads vil indgå i arbejdet. Du kan bidrage til alle dele af afsluttende projektforløb og arbejder sikkert med beskrivelser samt detaljer. Projektansvar på hele eller dele af projekter vil ligeledes indgå.

Du vil indgå som en ligeværdig del i vores gruppe af bygningskonstruktører og erfarne projektledere, hvor vi forventer, at du bidrager til at løfte fagligheden, samtidig med at du har god mulighed for daglig sparring.

Arkitekter og konstruktører på tegnestuen vil naturligt kunne henvende sig til dig for faglig assistance.

Du vil komme til at arbejde i et hus med ca. 75 kolleger, hvor vi vægter holdånden højt, understøtter værdsættende og hensynsfuld adfærd og har masser af plads til humor, kreativitet og mangfoldighed. Som vores nye medarbejder bliver du en del af det sociale miljø på kontoret, og der vil være mulighed for at deltage i mange sociale arrangementer.

Ansøgningsfristen er åben. Ansøgning og CV sendes til . Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende — tiltrædelse er snarest muligt. Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte vores daglige leder Peter Koch på tlf. 4880 0115.

Vi glæder os til at høre fra dig!