Sjæleboderne 2

På toppen

Møntergården i Sjæleboderne emmer af klassisk Indre By. Over Byen har skabt et tidssvarende og funktionelt lejemål i de smukke historiske rammer.

Adresse

Sjæleboderne 2, København

Bygherre

ATP Ejendomme

Areal

500 m²

Færdiggjort

2016

Over Byen og ATP Ejendomme har i tæt samarbejde med lejer Jayway skabt et moderne og funktionelt lejemål på toppen af ATP Ejendommes eget domicil i indre København.

Ejendommen, som omtales Møntergården, ligger centralt i København med kort afstand til Nørreport og med Kongens Have som genbo. Bygningen blev opført i 1916 af grosserer A.C. Illum og er tegnet af arkitekten H.P. Jacobsen i klassicistisk stil med fire fløje og en gård i midten.

Øverst i den smukke, gamle bygning ligger lejemålet, som Over Byen har omdannet til et moderne og åbent kontormiljø for bureauet Jayway.

De højtsiddende vinduer gav anledning til at arbejde med forskellige niveauer, som, ud over at være funktionelle i forhold til lys og udsigt, skabte varierende rumligheder og identitet i lejemålet.

Der er etableret forskellige opholdszoner, hvor behovet for fleksible arbejdspladser, reflekterende pauser og aktiviteter går hånd i hånd. Det centralt placerede køkken fungerer som samlingspunkt for både bespisning og større sociale arrangementer og møder.