Partnerportrætter, Over Byen Architects

VI ARBEJDER BLANDT ANDET FOR

Danica Ejendomme
PKA Ejendomme
Kereby
Karberghus
Jeudan
Dades
Arbejdernes Landsbank
Casa
Lidl Danmark
C.W. Obel Ejendomme
Wilders Plads Ejendomme
Industriens Pension
Aberdeen Asset Management
Fontaine
Thylander Gruppen
Landsforeningen Ældre Sagen
ATP Ejendomme
Pædagogernes Pension
PFA Ejendomme
Sealand Capital
Pensiondanmark
Lærenes Pension
Oskar Group
NPV
Keystone Investment Management
KD Selskaberne
FB Gruppen
Gefion Group
Forbrugsforeningen
Fokus Asset Management
Eric Vögel Boutique Hotel
Guldsmeden Hotels
Balder Danmark
ELF Development
EjendomsSelskabet Norden
Ecco
Deas
Capman Real Estate
Newsec Property Asset Management

VI ER SPECIALISERET I OMDANNELSE

Vi er specialiserede i at skabe nyt liv i eksisterende bygninger. Gennem nænsom omdannelse og gentænkning udfordrer og udvikler vi byen. Vi har stor erfaring i at håndtere de komplekse problemstillinger, der er forbundet med omdannelse og renovering af eksisterende ejendomme. Vi har dyb viden om - og specialistkompetencer indenfor - håndtering af bevaringsværdige og fredede ejendomme.

VI ER MED FRA IDE TIL REALISERING

Vi har kommerciel sans og stræber efter at skabe værdi i alle faser af et projekt. Vi forstår vores kunders interesserer og gør alt, hvad vi kan for at indfri en given bygnings funktionelle, æstetiske og økonomiske potentiale. Udover det klassiske arkitektarbejde, har vi fokus på strategisk og kommerciel udvikling af projekter. Vi arbejder med hele processen fra potentialeafsøgning til færdigt byggeri. Vi leverer ejerskab og engagement i ethvert projekt for at sikre et ambitiøst resultat — både hvad angår proces og endeligt resultat.

VI ER ET HOLD

Vi sætter pris på lange og fortrolige samarbejdsrelationer og anser altid bygherre som en integreret part — vi er et hold. Undervejs inddrager vi relevante aktører og arbejder tæt sammen med myndighederne. Vi er agile og sammensætter altid holdet og processen efter den specifikke opgave. Vi sikrer samarbejde mellem alle interessenter og ser klar og åben kommunikation som nøglen til et godt projekt.

VI DELER VORES VIDEN

Vi er specialister på vores felt og bliver ofte brugt som undervisere og oplægsholdere på Lunds Universitet, Den Skandinaviske Designhøjskole og Roskilde Universitet. Vores holdning er, at teori og praksis befrugter hinanden, og det er til stor inspiration at udveksle tanker og ideer med det akademiske miljø. Vi deler gerne vores viden.

DØREN ER ÅBEN

Kompagnistræde 41 er Over Byens showroom & kontor i Indre By. Kontoret i stueetagen huser skiftende teams, der arbejder tæt sammen med både bygherre og myndigheder. Adressen inviterer til samarbejde og vi er allerede godt i gang. Kompagnistræde er et inspirerende sted, som danner ramme om faglige drøftelser og sociale begivenheder hen over året. I Kompagnistræde 41 er døren altid åben, og vi glæder os til at byde på god kaffe og en snak.

Uplandsgade 56, 2 sal_Foto Niels Nygaard_MG_8504