Alle

IDA LINDBERG

ARKITEKT MAA, PARTNER

+45  2622 0473

Linkedin

Idas fokus som arkitekt er på hverdagens bygninger med udgangspunkt i den eksisterende bygningsmasse. For Ida opstår inspirationen til at udvikle ny arkitektur ud fra lysten til at skabe nye rammer for både bygherre og brugere, der giver nyt potentiale til den eksisterende bygningsmasse. Ida er eminent til at spotte og indfri potentialer, og hendes skarpe blik for både detaljen og det store billede gør hende til en spydspids for indsigtsfuld forandring.

Ida er stiftende partner i Over Byen Arkitekter og uddannet fra Arkitektskolen i København. Hun er næstforperson i Arkitektforeningen, hvilket har givet hende en vigtig stemme i og for branchen. En stemme Ida tager meget alvorligt, og hun deltager herigennem bredt i den faglige debat for at styrke den aktuelle og fremtidige arkitektur med særligt fokus på bæredygtig udvikling, kulturarv og udviklingen af netværk. Ida varetager desuden rollen som fagdommer for foreninger og fonde.

Partnergruppen

Christian Lund

esben thorlacius

ida lindberg

Maria Wedel Søe

Martin A. dahlerup

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Vi sender nyhedsbreve når vi har noget vigtigt at fortælle, typisk en gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet