Alle

MARIA WEDEL SØE

ARKITEKT MAA, NORDMAK & PARTNER

+45  3022 3402

Linkedin

Maria er restaureringsarkitekt og ekspert i nordisk kulturarv, værdisætning, restaureringspraksis og istandsættelse med fokus på langsigtet bevaring og holdbarhed. Med stor historisk viden, et højt fagligt engagement og lang praksiserfaring løfter og aktualiserer hun kulturarven til gavn for både vores bygherrer, medarbejdere og mange andre.

Maria indtrådte som partner i Over Byen i 2022. Før det var hun tegnestuechef for restaureringstegnestuen Bertelsen & Scheving, og hun har også en fortid i Slots- og Kulturstyrelsen. Maria er uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og har efterfølgende taget en uddannelse i ledelse fra CBS og en Nordmak (Nordic Master in Architectural Heritage) fra Arkitektskolen i Århus. Foruden sit arbejde på tegnestuen er hun formand for Nordisk Selskab for Arkitektonisk Kulturarv og beskikket censor for arkitektskolerne.

Partnergruppen

Christian Lund

esben thorlacius

ida lindberg

Maria Wedel Søe

Martin A. dahlerup

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Vi sender nyhedsbreve når vi har noget vigtigt at fortælle, typisk en gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet