Receptionskranken i atriet består af den intakte bordplade fra et loungebord fra Panumkomplekset i start 1970’erne tilført et nyt stel.
Loungeområde i stueetagen. Bordet i vinduet består af ombyggede skillevægge fundet i KU's kældre tilføjet linoleumsoverflade og kork på siderne.
Sammenhæng på tværs af etagerne. Vi har skabt dybde og kontrast med farver og gardiner.
Bænke bygget af skillevægge fra KU's kældre. Vi har beklædt dem med kork som alternativ til polstring.
Gruppe- og undervisningsrum med specialbyggede møbler af genbrugsmaterialer. Skabsgrebet er et gammelt læderbælte. Myrestole og gamle eksamensborde fra KU's kældre har vi henholdsvis sprøjtelakeret skallen på og beklædt med ny linoleumsflade.
Vi har arbejdet med en farvesætning af huset som bærende designelement. Ideen har været at skabe en ramme, der er fleksibel nok til at kunne rumme det genbrugte inventar, vi ikke kendte på forhånd.
Begge borde er udviklet til Panum. Stolene er fra KU og er blot blevet renset. Vi har arbejdet med to grønne toner i husets gulve – en mørk bund og en lysere flade i gangzoner og på 1. og 2. sal for at skabe kontrast og dybde.
Nyetableret café i forbindelse med receptionsområde i stueetagen. Stolene er den originale Panumstol, der har fået en ny omgang maling på sæde og ryg.
Gardinerne, der fungerer som rumdannende element, har tidligere hængt i en større dansk advokatvirksomhed. Vi har upcyclet dem i samarbejde med tekstilkunstner Stina Resting – en kombination af bølger og flader tilføjet ornamentik skaber dybde og kontrast.