Københavnernerve

Fra nedslidt lejekaserne til luksuriøst lejlighedshotel. Autentisk københavnerstemning og internationalt hotelkoncept møder nu hinanden i Colbjørnsensgade.

COVERbillede_Photo Niels Nygaard_07

Colbjørnsensgade 27

Hovedprojekt og myndighedsbehandling

Adresse

Colbjørnsensgade 27, København

Bygherre

Eric Vökel

Færdiggjort

2020

Areal

1.300 m2

Ved projektets start stod vi med en klassicistisk bygning fra 1890’erne, der var yderst misvedligeholdt. Den havde tilmed været besat. Derfor skulle alt indvendigt fornyes, og det var kun bygningens skal, der kunne bevares.

Men vi så potentiale i de kvaliteter og detaljer, som fandtes i bygningen. Det gamle murværk gav ejendommen stemning og stoflighed.

Ambitionen for den internationale hotelkæde var, at indretningen skulle give de besøgende en følelse af at være hjemme på den centrale adresse i København.

Lejlighedshotellet har fået en gennemgribende totalrenovering, og der er tilført en ny tagkonstruktion for at udnytte den øverste etage til beboelse. Det etablerede gårdmiljø giver en autentisk københavnerstemning og skaber et ekstra uderum for hotellets gæster.

Transformationen har gjort, at bygningens levetid nu er markant forlænget. De eksisterende rammer er udnyttet, og vi bidrager til, at også et internationalt publikum får indblik i den københavnske bygningskulturarv.

Colbjørnsensgade 27_Photo Niels Nygaard_06
Colbjørnsensgade 27_Photo Niels Nygaard_03
Colbjørnsensgade 27_Photo Niels Nygaard_05
Colbjørnsensgade 27_Photo Niels Nygaard_04
Colbjørnsensgade 27_Photo Niels Nygaard_02
Colbjørnsensgade 27_Photo Niels Nygaard_01
Colbjørnsensgade 27_Photo Niels Nygaard_07

Denne side bruger cookies Læs mereOk