Opgraderet arbejdsliv

Fællesarealerne i flerbrugerhuset har fået et markant løft med ny indretning. Målet er at fastholde og tiltrække lejere.

herstedvangCOVER

Herstedvang 10-14

Opgradering af fællesarealer

Adresse

Herstedvang 10-14, Albertslund

Bygherre

Aberdeen Asset Management

Areal

900 m2

Færdiggjort

2019

Sammen med Aberdeen Asset Management har Over Byen opgraderet de fælles områder i flerbrugerhuset. Et identitetsboost, der hjælper til styrke arbejdsglæden i industrikvarteret mellem Albertslund og Glostrup.

Særligt kantinen har gennemgået en forvandling med ny møblering, planter og varmere farver og overflader. Det har resulteret i et venligt og imødekommende rum, der indeholder mindre zoner, der kan bruges som lounge, spiseområde eller arbejdsområde.

Wayfinding på stedet er ligeledes opdateret. Et nyt skiltningssystem, designet af Over Byen, skal danne en rød tråd mellem inde og ude i et let forståeligt og enkelt design.

Den oprindelige bygning er tegnet af PLH Arkitekter.

Herstedvang6
Herstedvang2
Herstedvang4
Herstedvang3
Herstedvang

Denne side bruger cookies Læs mereOk