Hemmeligt åndehul

København er fuld af historiske lommer, der skal både bevares og udvikles. Det kræver kærlighed til bygningskulturarven og forståelse for ejers behov.

Skt. Petri Passage(eksteriør)_Photo Niels Nygaard_04

Sankt Petri Passage

Omdannelse

Adresse

Sankt Petri Passage, København

Bygherre

Karnov Group m.fl.

Sankt Petri Passage ligger, som en hemmelig smutvej, mellem Nørregade og Larslejsstræde i det indre København. Det omkringliggende nationalromantiske bygningskompleks er i dag udlejet til forskellige erhvervslejemål. Passagen huser i dag både en uddannelsesinstitution og en række forskellige virksomheder, der alle nyder godt af passagens helt særlige karakter.

Over Byen har bidraget med en samlet strategi for udvikling af ejendommene i passagen. Hvordan fremtidssikrer man lejemål? Hvilke muligheder er der i de givne rammer?

Over Byen har været sparringspartner for ejer med henblik på at sikre, at ejer fortsat har attraktive og relevante lejemål i de historiske omgivelser.

For en enkelt ejer har vi desuden stået for indretning af deres lokaler. Som lejer i en fredet eller bevaringsværdig ejendom, er det vigtigt at ramme den rette balancegang mellem at skabe sit eget sted, med egen identitet, og samtidig falde naturligt ind i de bevaringsværdige rammer.

Skt. Petri Passage(eksteriør)_Photo Niels Nygaard_02
Skt. Petri Passage(eksteriør)_Photo Niels Nygaard_01
Skt. Petri Passage(eksteriør)_Photo Niels Nygaard_03