Telefonvej 8D

TRÅD

Vi har skabt forbindelse til bygningens oprindelige funktion og det grønne i området. De nu lyse, åbne og højloftede lejemål blev alle straks udlejet.

Adresse

Telefonvej 8D, 2860 Søborg

Bygherre

NREP

Areal

Ca. 3600 m2

Færdiggjort

2022

Telefonvej 8d er en klassisk kontorbygning, som de så ud i 1964, da den blev opført som del af telefonfabrikken Automatic. Virksomheden producerede DanMark telefonen, mønttelefoner, teleprinter, Telex, og dankortterminaler. Automatics mest kendte produkt er DanMark, også kaldet F78, der i dag er udstillet på MoMa i New York.

Bygherre NREPS ønske for omdannelsen var at udvikle moderne, karakterfulde lejemål med fleksibel disponering, så etagerne kunne rumme en eller to lejere. Vi løste det ved at fjerne alle nedhængte lofter og de fleste lette skillevægge, så de oprindelige konstruktioner er synlige og understøtter den industrielle karakter. Rummene er nu lyse, åbne og højloftede. Vi fandt gode løsninger på ny ventilationsføring og akustik. Sonarspraylofterne (påsprøjtede akustiklofter) giver rummene karakter og et behageligt lydklima.

Vi har givet bygningen ny skiltning, og det lykkedes os at få tilladelse fra kommunen til at bringe den originale grønne vinduesfarve tilbage. Den, og de tilførte grønne markiser, trækker fine farverige tråde til historien og de grønne træer og planter, nye som gamle, der omgiver bygningen.

Vi har tilført nye, grønne markiser.
Den originale grønne vinduesfarve er tilbage.
Rummene er nu lyse, åbne og højloftede.
Sonarspraylofterne (påsprøjtede akustiklofter) giver rummene karakter og et behageligt lydklima.