MENING PÅ NY  Over Byen Arkitekter arbejder holistisk med det byggeri, der var, er og kommer Vi arbejder metodisk med bæredygtighed Vi skaber ansvarlig og indsigtsfuld forandring

Over Byen Arkitekter. Glasaltrup. Restaurering. Kontorbyggeri. Beton. Ung kulturarv. Hasselager. Knud Blach Petersen. Dansk Brutalisme. 60'erne. Modernisme. Realdania By og Byg. Træ. Beton konstruktion. Hjørne på bygning som viser tag og vinduesparti.

nyhed – 4. december 2023

Ung kulturarv vinder pris

nyt byggeri

skovhuset og kostskolen

▪   sammenhængskraft i vitskøl

Detaljefoto af glasbyggesten og fliser. Omdannelse. Transformation. Fra metalsmedje til stemningsfyldt kontormiljø med autentisk industrikarakter. Historien om en tid med fabrikker på Nørrebro overlever. Over Byen Arkitekter.

nyhed – 10. november 2023

Kursus: Bliv skarp på transformation

Overformynderiet på Holmens Kanal 20 er gennem vores arbejde sikret en lang levetid, hvilket er et vigtigt bæredygtighedsaspekt.

restaurering

OVERFORMYNDERIET

▪   FRA FORVANSKET TIL FORSTÆRKET

BÆREDYGTIGHED Et niveau, vi hæver Et potentiale, vi indfrier sammen Sund fornuft og et fælles ansvar Mere end certificeringer

Vi har istandsat kirkens markante spir og den mangefacetterede kirkegårdsmur, der trækker tråde tilbage til middelalderen.

istandsættelse

kippinge kirke

   LEVENDE LANDMÆRKE

Vi har bevæget os af ubetrådte stier og skabt et meningsfuldt kontormiljø i KU Lighthouse og nye standarder for bæredygtig indretning.

indretning

ku lighthouse

▪   fyrtårn for fremtiden

nyhed – 26. maj 2023

AL-huset præcertificeret til DGNB 2020 platin

omdannelse

nørrebrogade 45

   fredet snedkeri får nye beboere

Vi har bevæget os af ubetrådte stier og skabt et meningsfuldt kontormiljø i KU Lighthouse og nye standarder for bæredygtig indretning.

restaurering

ENGHAVE PAVILLONER

▪   GENOPFØRT GENISTREG

MENING PÅ NY Vi gør historien levende Vi realiserer potentialer Vi skaber ansvarlig og indsigtsfuld forandring

Over Byen Arkitekter, Kløvermarksvej 70a, København

nyhed – 12. maj 2023

Over Byen på ny adresse

omdannelse

ARTILLERIVEJ 86

▪   INDUSTRIEL KARAKTER

nyhed – 20. juni 2023

Farverige facader på Sluseholmen

nyhed – 17. august 2023

Forbedringer i sigte

Vi har opgraderet kontorerne i det oprindelige ’Metalgaarden’ og skabt sammenhæng i arkitekturen

omdannelse

st. kongensgade 72c

▪   lys og varme

Over Byen Arkitekter, Kløvermarksvej 70a, København

nyt byggeri

dansk jødisk museum

   en tillidssag

OVER BYEN ARKITEKTER – VI SKABER MENING PÅ NY

Over Byen Arkitekter arbejder holistisk med det byggeri, der var, er og kommer. Vi mener, det er afgørende for en bæredygtig udvikling af vores samfund, at vi drager nytte af det, vi allerede har. Derfor skaber vi ansvarlig og indsigtsfuld forandring af bygninger og steder. Gennem en systematisk tilgang tilpasset hvert projekt arbejder vi for at opnå bæredygtighed, løfte kulturarven og skabe mening for mennesker. Uanset forandringsopgaven arbejder vores specialister ud fra en dyb forståelse for stedet, historien og brugerne – og med et skarpt øje for potentialer og for bygherres visioner. Sammen skaber vi mening på ny.